Menu

Accountant

Wil jij je stevige boekhoudkundige kennis benutten in een nieuwe omgeving? Zin om op die manier bij te dragen aan de missie van C-Power: streven naar  een maximale levensduur van zijn windpark en dit door continue verbetering, waarbij veiligheid voorop staat en met respect voor het milieu.

 

Beschrijving

C-Power, gevestigd in Oostende, is eigenaar van, en beheert een windturbinepark van maar liefst 54 windturbines op de Thorntonbank, een zandbank in de Noordzee op 27 tot 30 kilometer voor de kust van Zeebrugge. Dit windpark met een totaal geïnstalleerd vermogen van 325MW produceert ongeveer 1 000 000 MWh aan groene stroom per jaar hetgeen overeenstemt met het elektriciteitsverbruik van 300.000 gezinnen en een vermeden uitstoot in het milieu van 415.000 ton CO2.
Sinds het verdwijnen van de turbineleverancier Senvion einde 2019, staat C-Power rechtstreeks in voor onderhoud, herstellingen, aankoop, logistiek en de engineering van oplossingen voor technische problemen.
Door een uitbreiding van zijn activiteiten, is C-Power op zoek naar versterking voor de finance afdeling.

Rapporterend aan de Finance & Administration Manager neem je een brede rol op als boekhouder A tot Z. Je staat in voor een tijdige en nauwkeurige uitvoering van volgend takenpakket:

  • verwerking aan- en verkoopfacturen, inclusief goedkeuringsflow
  • verwerken van financiële verrichtingen
  • boekhoudkundige verwerking van lonen
  • wettelijke verplichtingen bij closing: BTW-aangfite, intracommunautaire aangifte, voorbereiden fiscaal dossier
  • opstellen van een geconsolideerde rapportering

Je bouwt aan een grondige kennis van de analytische boekhouding van C-Power en kan op die manier alle vragen van stakeholders beantwoorden. Vanuit deze kennis ondersteun je tijdens audits.

 

Profiel

Je behaalde een bachelor diploma in accountancy en je kan een gelijkaardige ervaring voorleggen van minstens 3 jaar. Naast een vlotte kennis Nederlands, kan je goed communiceren in het Engels.
Je bent een echte teamplayer die zin heeft om aan de slag te gaan in een omgeving waar proactiviteit, zin voor initiatief en zelfsturing zeer sterk aangemoedigd worden. Je bent nauwkeurig, hebt oog voor mogelijke verbeteringen en bent vertrouwd met boekhoud pakketten.

 

Ons aanbod

Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team dat streeft naar het een optimale uitbating van haar windpark, waarbij veiligheid, respect voor het milieu en continue verbetering voorop staan. Je hebt als werknemer van C-Power impact op de doelstellingen en realisaties van het bedrijf en helpt op deze manier mee aan een uniek project met als resultaat het leveren van groene stroom voor ruim 300.000 gezinnen in België. Hiervoor krijg je een aantrekkelijk verloningspakket inclusief extralegale voordelen.

 

 Interesse? Solliciteren kan via https://www.ausy.be/nl/carriere/jobs/boekhouder-az-93871#external-redirect